Стройконсулт-ГН 99 | История
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

История

Малко история за нас

Стройконсулт-ГН99 е консултантска фирма за независим строителен надзор в проектирането и строителството

“Стройконсулт-ГН99“ ЕООД е дружество, създаденo през 1999г. като консултантска фирма за независим строителен надзор в проектирането и строителството. Към момента дружеството разполага с актуално удостоверение за извършване на дейностите по чл.166, ал.1, т.1 от Закон за устройство на територията: оценяване на съответствието на инвестиционни проекти и/или упражняване на строителен надзор № РК-0104/22.01.2019г., валидно до 22.01.2024г.

Собственик на капитала на “Стройконсулт-ГН99“ ЕООД е инж. Светла Александрова Христова.

Дружеството се управлява от инж. Александър Стоянов Георгиев, инж. Светла Александрова Христова и инж. Боян Анастасов Христов – заедно и поотделно.

Адрес на регистрация, управление и централен офис на „Стройконсулт-ГН99″ ЕООД: 1680 София, ул. “Родопски извор“ № 43А, етаж 1, офис 2.

Предмет на дейност на дружеството:

Инженерно-консултантска дейност в областта на строителството, в това число: предпроектни проучвания и консултации, проектиране, оценка на съответствието, строителен надзор, функции на инженер по ФИДИК на обекти, финансирани с европейски средства, инвеститорски контрол, управление на проекти.

Свържете се с нас за повече информация