Стройконсулт-ГН 99 | Екип
348
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348,page-child,parent-pageid-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Екип

Екипуът, с който работим

Разполагаме със специалисти от всички специалности, свързани с инвестиционния процес в строителството.

Ние подбираме служителите си, базирайки се на техните професионални и личностни качества. Сформирани са екипи за работа по направления „Проектиране и оценка на съответствието на инвестиционни проекти“, „Строителен надзор“, “Управление на проекти“, “Инвеститорски контрол“. Разполагаме със специалисти от всички специалности, свързани с инвестиционния процес в строителството.

Направление „Проектиране и оценка на съответствието на инвестиционни проекти“:

Разполагаме с консултанти – архитекти, конструктори, ВК инженери, ЕЛ инженери, ОВКИ инженери, геодезисти, ландшафтен архитект, пътен инженер, специалисти Пожарна безопасност и Хигиенно съответствие. При необходимост от допълнителни специалности търсим помощ от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране или от други консултантски фирми.

Направление „Строителен надзор“:

Строителният надзор за всеки отделен обект се управлява от ръководител екип и специалисти по отделните специалности (които ръководителят на екипа осигурява при нужда на обекта).

Направление „Управление на проекти“:

Цялостно управление на инвестиционни проекти, в това число – прединвестиционни и предпроектни проучвания, ръководство на проектирането, избор на екипи за проектиране и строителство, избор на оптимално проектно решение, контрол на проектирането, съгласуването и строителството. Управлението на проекти е поверено на ръководството на дружеството и на консултантите с най-голям стаж.

В екипа си „Стройконсулт-ГН99“ ЕООД включва двама арбитри по международни договори съгласно FIDIC.

Свържете се с нас за повече информация